Tuotteet

Täytekakkuvalikoimiimme kuuluvat mm. kermakakut, hedelmäkakut, mansikka- ja vadelmakakut, kinuski- ja suklaakakut, marsipaanikakut, levykakut ja gluteenittomat kakut sekä voileipäkakut.

Kakkujen peruskoot ovat: pyöreät kakut 6, 10, 15 ja 25 hengelle. Levykakut 30-50 hengelle. Voileipäkakut 8, 16 ja 18 hengelle. Erikoistilauksesta teemme juuri sen mallisia ja kokoisia kakkuja kuin asiakas toivoo.

Leivosvalikoimiimme kuuluvat mm. suklaaleivokset ja bebe-leivokset. Kääretorttu- ja kahvikakkuvalikoimiimme kuuluvat erilaiset kääretortut, sekä suklaamuru-, sitruuna- ja tiikerikakut.

Pikkuleipävalikoimiimme kuuluvat mm. Herrasväenleivät, kanelimurot, kauraleivät, kookosleivät, konjakkilehdet, korkkisiivut, piparkakut, puolikuut, pähkinäleivät, tiikerileivät, vaniljasydämet ja voipursot.

Kahvileipävalikoimiimme kuuluvat mm. erilaiset viinerit, piirakat, pullat, pitkot, kranssit ja munkit sekä erilaiset pikkusuolaiset kuten, pizzat, pizzapatongit, piirakat ja pasteijat.

Valikoimiimme kuuluvat mm. ruisleivät, -limput, -sämpylät, -patongit, peruna- ja maustelimput sekä vuokaleivät, vehnä-, rouhe- ja juustosämpylät, vehnä-, valkosipuli- sekä juustopantongit sekä kakot, kuten mm. kaurakakko, ohrakakko, pariisinkakko, korikakko ja monivilja-kakko.

Tässä vain muutamia esimerkkejä laajasta valikoimastamme. Asiakkaan toivomuksesta teemme eri aiheisia erikoiskakkuja ja kakkukoristeita häihin, lastenkutsuille, syntymäpäiville ja muihin juhliin.

Halutessasi voit tilata elämäsi täytekakun, jonka koristelussa on vain oma mielikuvituksesi rajana!


Jauhopojat Oy
Uusikoivistontie 73, Sirkustori, Pori
puh. 02 635 0850