Jauhopojat - Uunituoreena kotiovellesi


Jauhopojat on vuonna 1996 perustettu porilainen leipomo, jonka Sirkustorilla sijaitsevassa leipomo-kahvilassa syntyvät niin perinteiset leivät, leivonnaiset ja pikkusuolaiset kuin mielikuvitukselliset erikoiskakutkin. Meille tuoreus ja satakuntalaisten raaka-aineiden käyttäminen ovat sydämenasioita. Kaikki tuotteemme ovat laktoosittomia.

 

Ammattitaitoinen ja hygieniakoulutettu henkilöstömme valmistaa leivät, leivonnaiset sekä pikkusuolaiset ja toimittaa ne nyt tuoreina kotiovellesi. Tartuntavaaran ehkäisemiseksi toimitamme tilauksesi ilman kasvokkaista kontaktia. Toimituspäivämme ovat tiistai ja perjantai. Mikäli haluat itse hakea tuotteet myymälästämme, valitse kassalla ilmainen nouto -vaihtoehto.

 

Nettikaupassamme näet vain osan laajasta valikoimastamme. Tilauksesta toimitamme myös herkullisia leivoksia ja toinen toistaan kauniimpia konditoriatuotteita. Halutessasi voit tilata elämäsi täytekakun, jonka koristelussa on vain oma mielikuvituksesi rajana! Valikoimaamme voit tutustua tarkemmin Jauhopoikien nettisivuilla tai leipomomme viihtyisässä kahvilassa Sirkustorilla. Voit tilata puhelimitse numerosta 02-6350850.

 

Voit myös ostaa Jauhopoikien lahjakortin itsellesi tai läheisellesi myöhempää käyttöä varten. Tukemalla pientä leipomoamme, takaat tuoreiden leivonnaisten saannin jatkossakin. Kiitos tuestanne!

 

 

Toimitustapa

Tartuntavaaran ehkäisemiseksi toimitamme tilauksen kotiovellesi ilman kasvokkaista kontaktia. Tilaus jätetään ovellesi, minkä jälkeen soitamme ovikelloa ja odotamme muutaman metrin etäisyydellä kunnes vastaanotat tilauksen.

 

Toimitusalueet


Olemme laajentaneet toimitusalueitamme! 


Toimitusalueemme ja -aikamme ovat seuraavat:


- Porin keskustan alueet:

  • 28100 (Porin keskusta), 28120 (Käppärä), 28130 (Uusikoivisto, Impola, Mikkola), 28300 (Kalaholma, Lukkarinsanta, Väinölä), 28330 (Koivistonluoto), 28360 (Vanhakoivisto), 28370 (Sampola), 28500 (Tiilimäki)

  • Toimitusmaksu = 5

  • Toimitus kotiovelle klo 12:00 eteenpäin


- Pori, muut alueet:

  • Toimitus max. 10km keskustasta

  • Toimitusmaksu = 8

  • Toimitus kotiovelle klo 12:00 eteenpäin


- Noormarkun keskusta: 

  • Toimitusmaksu = 8€

  • Toimitus Urheilutalon pihalla klo 16:00, asiakas noutaa tilauksen


- Pomarkun keskusta:

  • Toimitusmaksu = 9€

  • Toimitus Monitoimitalon pihalla klo 16:30, asiakas noutaa tilauksenMikäli haluat toimituksen edellämainittujen toimistusalueiden ulkopuolelle, pyydäthän tarjouksen puhelimitse 02-6350850.

Voit myös itse noutaa tilauksen myymälästämme.


Toimitusajat

Toimitukset lähtevät Jauhopoikien leipomolta Sirkustorilta noin klo 12:00 joka tiistai ja perjantai. Tilaukset viimeistään maanantaina klo 12:00 mennessä (toimitus tiistaina) tai torstaina klo 12:00 mennessä (toimitus perjantaina). Vastaavasti myymälästä noudettavat tuotteet tulee tilata näiden aikarajojen puittessa.


Toimitusmaksu ja maksutapa

Mikäli haluat itse hakea tuotteet myymälästämme, valitse kassalla ilmainen nouto -vaihtoehto.

Kotiinkuljetuksesta veloitamme toimitusmaksun 5-9€ riippuen toimitusosoitteesta.

Turvallisuussyistä vältämme ihmiskontakteja kotiinkuljetuksissa. Otathan siis huomioon, että tilauksia ei voi maksaa käteisellä, vaan ainoastaan etukäteen tilisiirrolla tilille FI63 5700 8120 1403 43. Lisääthän maksun viestikenttään tilaajan nimen, jotta voimme kuitata tilauksen maksetuksi. 

 

 


Jauhopojat Oy

Uusikoivistontie 73, Pori

Puhelin: 02 635 0850

Sähköposti: tilaukset@jauhopojat.fi

Verkkosivut: http://www.jauhopojat.fi/

Kahvilamme on avoinna arkisin 6.30–17, lauantaisin 8–13.