Jauhopojat - Uunituoreena kotiovellesi


Jauhopojat on vuonna 1996 perustettu porilainen leipomo, jonka Sirkustorilla sijaitsevassa leipomo-kahvilassa syntyvät niin perinteiset leivät, leivonnaiset ja pikkusuolaiset kuin mielikuvitukselliset erikoiskakutkin. Meille tuoreus ja satakuntalaisten raaka-aineiden käyttäminen ovat sydämenasioita. Kaikki tuotteemme ovat laktoosittomia.

 


Kotiinkuljetuspäivämme ovat tiistai ja perjantai. Ammattitaitoinen ja hygieniakoulutettu henkilöstömme valmistaa leivät, leivonnaiset sekä pikkusuolaiset ja toimittaa ne tuoreina kotiovellesi. Tartuntavaaran ehkäisemiseksi toimitamme tilauksesi ilman kasvokkaista kontaktia. Maanantaina klo 12 mennessä tilatut tuotteet toimitetaan tiistaina klo 12 eteenpäin, torstaina klo 12 mennessä tilatut tuotteet toimitetaan perjantaina klo 12 eteenpäin. Voit myös noutaa tuotteet itse myymälästämme näinä päivinä klo 12 eteenpäin.

 

Nettikaupassamme näet vain osan laajasta valikoimastamme. Tilauksesta toimitamme myös herkullisia leivoksia ja toinen toistaan kauniimpia konditoriatuotteita. Halutessasi voit tilata elämäsi täytekakun, jonka koristelussa on vain oma mielikuvituksesi rajana! Valikoimaamme voit tutustua tarkemmin leipomomme viihtyisässä kahvilassa. Voit tilata puhelimitse numerosta 02-6350850.